tisdag 14 mars 2017

Gäddmete från isen och Peter drar öring i Råån

Tjenare!

Daniel och Algot var ute och fiskade för någon vecka sedan. Valet föll på ismete efter gädda. De åkte tidigt på morgonen till ett av sina gäddhak för att se om fisken var villig att smaka på deras mörtbuffé.

De borrade hål på strategiska platser och placerade ut sina spön. Fisket var inte helt stressigt, utan faktiskt ganska segt och lugnt. Algot krokar dock på en fisk efter inte så lång tid och det visar sig vara en fin gädda på ungefär metern.

Men efter det blev det stiltje i fisket, pågarna satt och dumstirrade på sina spön utan att så mycket hände. Lite omflyttningar för att få upp hoppet genomfördes. De fick vänta ett tag till, men i skymningen så behagade en abborre modell godkänd att nappa åt sig en mört på ett av Daniel spön. Detta gjorde att han inte blev helt lottlös.


Vår gode vän, lagkamrat och kund Peter var ute i fredags i Råån på jakt efter en öring till cupen vi fiskar i. Han lyckades på de fåtalet timmar han fiskade efter jobbet att pilla upp två fiskar, med en topp på dryga fyra kilo.

Grattis och sköna poäng.

Fisket vaknar nu och det kommer snart att vara läge på massor av fiskarter. Kom in om oss och kolla på prylar till det stundande vårfisket, eller kolla vår webshop där vi även har en hel del matnyttigt!

www.fiskedepan.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar