lördag 29 juli 2017

Svenskt rekord på Håkäring och en fin piggvar från Sundet

Hej alla!

Det har varit ganska hektiskt den senaste tiden. Det har fiskats hemma och i Skagerak. Vi har haft en del turer med Ulf Stahres båt M/S Falken där vi fiskat ute på det legendariska området 10-gradarn.

Fisket har varit varierande men det har varit bra när det kommit till de lite ovanligare fångsterna, hälleflundra och håkäring. Såväl under våra turer som när andra har varit ute med andra båtar så har det kommit upp exemplar av nämnda arter.

Vi har även i vanlig ordning fångat fina lubbar, långor, sejar och annat smått och gott. Vår första tur var dessutom fenomenal gällandes blåkäft.

Häromdagen var Tobbe ute med en kund och fiskade i vårt kära Öresund. Tanken var att vi skulle fiska lite olika arter men med lite större fokus på vararna. Varfisket var riktigt segt och det kom bara upp en fisk, men vilken fisk sen. En piggvar på 1910gr hamnade på durken för avkrokning, mätning och vägning.

Havsfiske är roligt varesig det är det stora formatet eller det lilla. Vi föreslår att ni tittar in hos oss om ni har vägarna förbi så att vi kan surra havsfiske.Mvh

Depån

Sportfiskedepån


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar